Textieldruk

Bedrukte T-shirts voor promotiedoeleinden

Shirts kunnen ook goed gebruikt worden om iets onder de aandacht te brengen. Dat kan verschillen van een merk, dienst of product dat wordt aangeboden tot een politiek standpunt dat uitgedragen wordt. Wij drukken onder andere veel promoshirts voor standhouders op beurzen. Tijdens sportdagen is het gebruikelijk dat er shirts gedragen worden die op de rug bedrukt zijn met de bedrijfslogo’s van de sponsoren. Een bedrukt shirt kan overigens goed gebruikt worden als relatiegeschenk en meegegeven worden aan klanten of bezoekers van evenementen.

Shirts bedrukken voor bedrijven

Het bedrukte T-shirt met logo wordt met succes veel gebruikt als werkkleding. Vaak drukken wij voor bedrijven shirts  met een klein logo op de linkerborst en eventueel nog een aanvulling op de rug. Het zorgt voor een professionelere uitstraling van het personeel. Het personeel zal zich ook professioneler voelen en daar naar handelen. Hiernaast zijn bedrukte werkshirts ook goed voor de naamsbekendheid van je bedrijf.

Bedrukte shirts voor particulieren

T-shirts worden veel gebruikt tijdens speciale gelegenheden, zoals een bijzonder feest in je vriendengroep of familie. Wij krijgen onder andere aanvragen voor het bedrukken van shirts voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, verjaardagen, sportdagen, en Wij drukken ook vaak shirts voor de organisatie en/of het publiek van festivals en evenementen.

Ter info

Polo’s, truien, Overhemden, Jassen, sportkleding, werkkleding, veiligheidskleding, tassen, caps, babykleding enz. wij bedrukken het met de hoogste kwaliteit textieltransfers afname al vanaf 1 stuk. Tevens leveren wij ook alle textiel ook zonder opdruk!

T-shirts bedrukken wij door middel van zeefdruk, transferdruk of met de digitale printer.

Geïnteresseerd?

Wilt u textiel laten bedrukken? Of wilt u extra informatie?  neem dan gerust contact met ons op! Klik op èèn van onderstaande knoppen voor meer informatie of om te bestellen.

Start gesprek
1
Leuk dat je er bent! Heb je vragen?
Leuk dat je interesse hebt in onze producten! Kan ik je verder helpen?